Home

Achtergrond

Samenwerking Agrimaco, Agritect en Q-Point

Agrimaco, Agritect Advies en Q-Point maken bekend dat zij een principeovereenkomst hebben gesloten om na te gaan hoe zij gezamenlijk hun toegevoegde waarde voor de klanten kunnen maximaliseren.

Deze verkenning kan uitmonden in één nieuwe consultancygroep. De bundeling van kennis, ervaring, netwerken en ondernemerschap stelt de nieuwe organisatie in staat doorlopend in te spelen op nieuwe ontwikkelingen in de agri- en foodsector en logistiek & transport.

Reden voor de samenwerking is dat de vraagstukken steeds complexer en de opdrachtgevers steeds groter worden. De klanten vragen breed georiënteerde integrale antwoorden, die het werkterrein van elk van de afzonderlijke bedrijven overstijgen.

Agrimaco is een consultancygroep van bijna 10 jaar oud die organisaties in en rond de agrarische sector ondersteunt bij vraagstukken op gebied van organisatie, ruimtelijke ordening en human capital. Agritect Advies is een adviesbureau voor organisatie-ontwikkeling, ICT en projectmanagement dat al ruim 20 jaar bestaat met specialisten op het gebied van ketenintegratie, logistiek & transport en gezondheidszorg. Q-Point is een adviesorganisatie op het gebied van kwaliteitsmanagement, voedselveiligheid, traceerbaarheid en ketenmanagement (ISO9001, ISO14001, HACCP, BRC, IFS, ISO 22000, GlobalGap). Q-Point opereert zowel nationaal als internationaal.

Het streven is de gesprekken over de voorgenomen samenwerking deze zomer af te ronden.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.