Home

Achtergrond

Rita Verdonk presenteert haar politieke beweging

Politica Rita Verdonk lanceert vanavond officieel haar beweging Trots op Nederland.

Tijdens een groots feest aan het IJ in Amsterdam zal het Tweede Kamerlid haar eerste speech houden als partijleider en de basiswaarden van haar politieke beweging presenteren.

Sinds haar vertrek bij de VVD heeft Verdonk al enkele inkijkjes gegeven in haar politieke plannen. De politica noemt het bestrijden van files bijvoorbeeld een belangrijke prioriteit en belooft consequent te zullen luisteren naar de wil van haar achterban.

Het oprichtingsfeest van Trots op Nederland wordt bijgewoond door ruim 1800 gasten. Zij konden in eerste instantie een toegangskaart kopen à raison van 75 euro. Vorige week bleek dat een donateur alle resterende kaarten heeft opgekocht omdat de toegangsprijs voor sommige geïnteresseerden te hoog zou zijn.

Voorafgaand aan het feest zal een groep gasten met Verdonk dineren aan boord van het schip Classic Lady.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.