Home

Achtergrond

Ravage door gekantelde vrachtwagen Veldhoven

Een gekantelde vrachtwagen heeft vandaag op de A2 bij Veldhoven een kilometerslange file veroorzaakt.

Een deel van de lading, 30 ton aardappelen, is op het wegdek terechtgekomen, aldus de ANWB. De chauffeur zou gewond zijn geraakt.

Het ongeval gebeurde rond 10.45 uur door nog onbekende oorzaak. De A2 richting Maastricht was tussen Eindhoven-Airport en Veldhoven-Zuid bijna een uur afgesloten. Later kwam een rijstrook beschikbaar, maar rond 13.30 uur stond er nog steeds 9 kilometer file. Even voor 16.30 uur was de weg weer vrij en loste de file op.Het ongeval gebeurde rond 10.45 uur door nog onbekende oorzaak. Onduidelijk is hoe de chauffeur er aan toe is. De A2 richting Maastricht was tussen Eindhoven-Airport en Veldhoven-Zuid bijna een uur afgesloten. Rond het middaguur was een van de drie rijstroken weer vrij voor het verkeer.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.