Home

Achtergrond 187 x bekeken

Olie op wegdek A20 zorgt voor veel vertraging

Olie op het wegdek van de A20 Gouda richting Hoek van Holland zorgt vandaag voor veel vertraging.

Dat maakte de ANWB bekend. Rond half twee verloor een personenauto ter hoogte van Schiedam-Noord een reservewiel. Meerdere wagens reden over het wiel heen, waaronder een vrachtwagen. Vermoedelijk zorgde het wiel voor een lek in de tank van de vrachtauto.
Rijkswaterstaat heeft twee rijstroken afgesloten om de snelweg schoon te kunnen maken. Naar verwachting duurt dit tot zeker vier uur. Omdat rond die tijd de avondspits weer begint, wordt verwacht dat het verkeer vanuit Utrecht en Gouda op de A20 te maken zal krijgen met extra vertraging. Even voor drie uur stond er al een file van 4 kilometer tussen Rotterdam-Centrum en Schiedam-Noord.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.