Home

Achtergrond

Naktuinbouw biedt kennis aan in Indonesië

Naktuinbouw participeert samen met Plant Research International (PRI) in Indonesië om de nationale zaadindustrie te versterken.

In het Hortsys-project steunt Naktuinbouw het nationale laboratorium in Jakarta met kennis en apparatuur. Het driejarige project wordt met middelen ondersteund door de EVD, het internationale handelsagentschap van het ministerie van EZ.

Omdat de tuinbouwsector gecompliceerder is dan de landbouw heeft het ministerie een doordacht systeem nodig om de regelgeving en certificering toe te kunnen passen. Voor de realisatie hiervan hebben Naktuinbouw en Plant Research International (PRI) in samenwerking met het Indonesische Ministerie van Landbouw en het nationale laboratorium in Jakarta (BPMP) een driejarig project opgesteld.

Of registreer je om te kunnen reageren.