Home

Achtergrond 180 x bekeken

Meer geld voor ideeën plattelandsprojecten

Boeren met goede ideeën voor plattelandsontwikkeling in de provincies Utrecht en Gelderland kunnen in aanmerking komen voor subsidie.

De provincies Utrecht en Gelderland trekken extra geld uit voor kansrijke projecten in de Gelderse Vallei en Utrecht-Oost. Om in aanmerking te komen voor de subsidie kunnen boeren een projectvoorstel doen bij de Stichting Vernieuwing Gelderse Vallei (SVGV). Deze stichting brengt de subsidiemogelijkheden in kaart.

Als voorbeelden voor ideeën die in aanmerking kunnen komen voor steun noemt de SVGV milieu-investeringen en het verbreden van de lanbouwactiviteiten. Plannen moeten wel aan een aantal eisen voldoen, zoals haalbaarheid en uitvoerbaarheid.

Of registreer je om te kunnen reageren.