Home

Achtergrond 320 x bekeken

McDonald’s gebruikt liefst pruimtomaat

Restaurantketen McDonald’s gebruikt het liefst pruimtomaten voor haar salades en broodjes, vanwege smaak en textuur.

Dat schrijft de keten in een nieuwe Amerikaanse campagne de kwaliteit van de grondstoffen te onderstrepen. De keten doet dat op een webpagina waarbij het voor de meest gebruikte producten een aantal veelgestelde vragen beantwoord.

Zo valt te lezen dat de keten het liefst Jonagold, Gala, Empire, Pink Lady en Granny Smith appels gebruikt. Deze rassen voldoen aan de eisen voor textuur, knapperigheid, kleur en smaak. De vragen zijn beknopt. Zo wordt nergens gesproken over de teeltwijze of resten van bestrijdingsmiddelen. De keten wil in de toekomst ook de telers van product prominenter in de campagne naar voren brengen.

Of registreer je om te kunnen reageren.