Home

Achtergrond 213 x bekeken

Management bijeenkomsten showroom ook in Sterksel

De serie managementbijeenkomsten die varkensfokker Johnny Hogenkamp volgend seizoen organiseert in zijn ‘varkensshowroom’ in Dalfsen wordt ook georganiseerd bij het Praktijkcentrum Sterksel.

Dat heeft Hogenkamp bekend gemaakt. Afgelopen seizoen organiseerde Hogenkamp een 25-tal themabijeenkomsten in zijn showroom over uiteenlopende onderwerpen als dekstalmanagement, groepshuisvesting en belangenbehartiging. "We merkten dat er ook belangstelling voor de bijeenkomsten was onder zuidelijke varkenshouders, maar de afstand vormt dan een belemmering".

Hogenkamp wil volgend jaar ook enkele varkenshouders hun verhaal laten houden. Hij denkt er aan om varkenshouders uit het zuiden hun verhaal in Dalfsen te laten vertellen en noordelijke varkenshouders in Sterksel.

Hogenkamp had afgelopen jaar bij de organisatie van het geheel steun van de Gezondheidsdienst voor dieren. Die verzorgde de uitnodigingen voor de thema-avonden.

Bedrijven die een presentatie willen geven kunnen zich melden bij Hogenkamp. Naast de serie themabijeenkomsten lopen de andere activiteiten in de showroom gewoon door. "Het is zo langzamerhand een uit de hand gelopen hobby", aldus Hogenkamp.

Of registreer je om te kunnen reageren.