Home

Achtergrond 185 x bekeken

Landelijke commissie zantedeschia ziet het licht

Op verzoek van een groep zantedeschiatelers heeft LTO Groeiservice de landelijke commissie zantedeschia opgericht.

Doel van de commissie is de belangenbehartiging van de telers, zo meldt LTO Groeiservice.

Tot nu toe vielen de telers van zantedeschia’s onder de landelijke commissie Zomerbloemen van LTO Groeiservice. Om beter in te kunnen spelen op onderzoek en sterker te staan richting veilingen en overheden is de nieuwe commissie opgericht.

Volgens Edwin Huigsloot, voorzitter van de nieuwe commissie, is de zantedeschiateelt nog jong en dynamisch en valt er veel te onderzoeken. Dit gaat beter als telers hun ervaringen kunnen delen. De commissie wil als bruggenbouwer tussen de telers optreden.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.