Home

Achtergrond

LTO neemt personeelszorg uit handen

De land- en tuinbouworganisaties onder de paraplu van LTO bieden zogenoemde payrolling aan via ‘LTO Seizoenarbeid’. LTO Seizoenarbeid neemt daarbij de arbeidsrechtelijke risico's en de (loon)administratie over met daarbij de contacten met instanties als VGZ, CZ, het CWI en NedFlex. De ondernemer moet zijn personeel nog wel aannemen, aan het werk houden en uitbetalen.

Naast payrolling biedt LTO Seizoensarbeid ook ondersteuning bij het regelen van terwerkstellingsvergunningen, betalingsverkeer met buitenlandse werknemers en afzonderlijke verzekeringen met betrekking tot seizoenarbeid (of seizoensarbeid). Uiteraard zorgt LTO Seizoensarbeid dat de betaling gebeurt volgens de geldende cao’s. Bovendien kan alles via een (digitaal) loket geregeld worden, zodat gegevens niet dubbel verstrekt hoeven te worden. Verdere informatie is te vinden op de site Seizoenarbeid.nl.

Lees ook Zoekresultaten op Agrocount.nl met trefwoord ‘werknemers’

Meer informatie Website van LTO, www.seizoenarbeid.nl

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.