Home

Achtergrond 222 x bekeken

LTB veranderd in Flynth

LTB Accountants en Adviseurs heeft met ingang van vandaag de naam veranderd in Flynth.

Hiermee hoopt het accountantskantoor naast de tuinbouw ook voor het overige MKB een aansprekende naam te worden.

De klantenkring van Flynth bestaat al voor de helft uit niet-agrarische bedrijven. Toch is de agrarische achtergrond van LTB, nog wel reden voor MKB-ondernemers om voor een andere adviesorganisatie te kiezen, aldus algemeen directeur Jan Willem Wessel.

Ook potentiële medewerkers gaven om dezelfde reden niet direct de voorkeur aan LTB. De nieuwe naam en huisstijl zijn getest op internetpanels met ondernemers en stralen voldoende zakelijkheid uit om de huidige positie in de top 10 van bedrijfsadvisering in Nederland te weerpiegelen.

De komende vijf jaar wil Flynth jaarlijks met meer dan 10 procent groeien. Dat zal gebeuren door de dienstverlening bij bestaande tuinbouwklanten te verbreden en anderzijds meer klanten in het MKB te vinden. Flynth, nu sterk in Holland en Zuidoost-Nederland, denkt niet aan het veroveren van nieuwe regio's.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.