Home

Achtergrond

Koppert heeft Poolse website gemaakt

Koppert Biological Systems in Berkel en Rodenrijs heeft een Poolse versie van haar website online gezet.

De website is om twee redenen de lucht in gegaan. Een reden is dat Poolse medewerkers die in de Nederlandse kassen werken zo in hun eigen taal bij informatie kunnen komen over biologische bestrijding. "Er werkt een groot aantal Poolse werknemers in de kassen en die krijgen vaak steeds meer verantwoordelijkheid", aldus Markus Huurman, woordvoerder van Koppert. In het verleden verstrekte Koppert bijvoorbeeld ook al posters met plagen en biologische bestrijders in het Pools, maar een eigen website maakt de informatie in het Pools nu veel completer.

Een andere belangrijke reden voor de Poolse site is dat Koppert sinds vorig jaar een vestiging in Polen heeft geopend. Met de site kunnen Poolse telers nu dus goed uit de voeten. De nieuwe vestiging in Polen is er niet alleen gekomen om de glastuinbouw te bedienen, maar met name ook voor de teelten in de vollegrond, zoals de fruit- en de boomteelt, maar ook voor de champignonteelt. "In de buitenteelten ligt volop potentie", zegt Markus Huurman, woordvoerder van Koppert. Van de site van Koppert bestaat ook al een Engelse en een Spaanse versie.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.