Home

Achtergrond 189 x bekeken

Koninginnenacht drukste NS-nacht van het jaar

De Nederlandse Spoorwegen (NS) bereiden zich voor op de drukste nacht van het jaar.

In de nacht voor Koninginnedag worden op grote schaal extra treinen ingezet om zowel de feestvierders van koninginnenacht als de bezoekers van de vrijmarkten te vervoeren.

In de nacht van dinsdag op woensdag laat de NS buiten de reguliere nachttreinen extra treinen rijden tussen Den Haag, Utrecht, Amsterdam en Rotterdam. Op verschillende trajecten worden ook stoptreinen ingezet.

Ook Brabantse liefhebbers van de koninginnenachtvieringen in de vier grote steden kunnen een beroep doen op de NS. Tussen Utrecht en Eindhoven en tussen Rotterdam en Eindhoven rijden 's nachts treinen.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.