Home

Achtergrond 329 x bekeken 4 reacties

Koeien op snelweg bij Einhoven na ongeval

De autosnelweg A58 bij Eindhoven is vrijdag aan het begin van de middag in beide richtingen afgesloten na een ongeval.

Een trailer met koeien kantelde en de drie koeien liepen over de weg. Dat meldden politie en de ANWB.
Het ongeluk gebeurde in de richting van Tilburg. De politie wist twee koeien snel te vangen. De derde koe reageerde agressief en kon maar met moeite worden verdoofd en moest worden afgemaakt, aldus de politie. Enkele auto's hebben beschadigingen opgelopen, maar over de ernst is niks bekend. Een van de hulpverleners is bij de actie lichtgewond geraakt en heeft zich door ambulancepersoneel laten behandelen.

De snelweg is omstreeks 13.30 uur richting Eindhoven weer geopend. Er stond vanuit Tilburg op dat moment 16 kilometer file. Op de randweg A2 om Eindhoven richting het noorden was 9 kilometer file ontstaan.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  natuurlijk

  agressief beestje? verdoven en knallen die handel! ........

 • no-profile-image

  Gerrit

  doen we met jou toch ook niet lullo

 • no-profile-image

  pola

  Heel erg voor het koetje!

 • no-profile-image

  canadeze boer

  Als jij in een bus zit die omvalt word je toch zeker ook aggresief, Jij zou direkt schade vergoeding aanvragen. Als ze die koe gewoon gevangen hadden was het beestje na een poosje wel weer gekalmeerd. En hadden ze haar ook niet hoeven af te maken.

Of registreer je om te kunnen reageren.