Home

Achtergrond 259 x bekeken

Juridische zaak tegen oud-directeuren Citronas

Fruitmasters bereidt juridische acties voor tegen voormalige directeuren van importdochter Citronas.

De afzetorganisatie heeft signalen dat beiden plannen hebben in de fruithandel te stappen na een poging Citronas terug te kopen. De twee werden daarna op non-actief gesteld.

Op de persconferentie gisteren meldde Fruitmasters dat het vertrek van directie en personeel geen gevolgen heeft voor de omzet, het aantal afnemers en buitenlandse leveranciers. Het Financieele Dagblad meldt dat het vertrek Citronas 10 procent van de 75 miljoen euro omzet kost. Fruitmasters wil hierop niet reageren. Volgens het blad vermoedt Fruitmasters dat beiden geholpen werden door een concurrent uit de fruithandel.

Of registreer je om te kunnen reageren.