Home

Achtergrond 194 x bekeken

Greenery gaat dure reorganisatie tegemoet

The Greenery gaat dit jaar een stevige reorganisatie doorvoeren.

De grootste afzetorganisatie van Nederland heeft daarvoor alvast een voorziening getroffen van 5,6 miljoen euro op de balans van 2007.
Doel van de reorganisatie is het efficiënter leiden van de producten door het bedrijf. Met minder handjes en met gebruikmaking van minder oppervlakte op minder locaties, aldus directeur Philip Smits.

The Greenery heeft nu werk voor 1698 fulltime eenheden vast in dienst en 911 fulltime eenheden uitzendarbeid. Smits voorziet het verminderen van het aantal handjes vooral te bereiken door de arbeid flexibeler in te zetten. "Dat doen we nu ook al door dagelijks flexibel mee te bewegen met de behoefte aan mankracht."

Hoe de reorganisatie exact wordt vormgegeven is nog niet bekend. De doelstelling van de reorganisatie is het opvangen van de voor 2008 en verder verwachte kostenstijging. "Het streven wat we hebben neergelegd in het programma Fit4Future is een opbrengstverbetering in 2011 van 25 miljoen euro", aldus Smits.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.