Home

Achtergrond 189 x bekeken

Goedkeuring overname Stork Foodsystems door Marel

De Europese Commissie heeft vandaag haar goedkeuring gegeven aan de overname van Stork Foodsystems door het IJslandse Marel.

Dat maakte het dagelijkse bestuur van de Europese Unie vandaag bekend.

Oorspronkelijk zou de commissie uiterlijk 27 maart al uitspraak doen over de overname. Dit werd uitgesteld wegens een fout bij het invullen van een aanvraagformulier voor een beoordeling van de transactie.

De aankoop van Stork Food Systems door Marel is onderdeel van de overname van het industrieel concern Stork door de Britse investeringsmaatschappij Candover. De Britten hebben Stork van de beurs gehaald voor 1,5 miljard euro en houden zelf de andere twee divisies van Stork, Aerospace en Technical Services.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.