Home

Achtergrond

Gods woord infiltreert de gemeenteraad

De gemeenteraad van Boarnsterhim kreeg woensdagavond op bijzondere wijze Gods woord tot zich gericht.

De draadloze geluidsinstallatie in de raadszaal pikte per ongeluk de stem van dominee Pieter Dijkstra op die in een nabijgelegen verenigingsgebouw vergaderde.

”Het verenigingsgebouw ligt niet zo ver van de raadszaal”, aldus een zegsvrouw van de gemeente donderdag. De raadsleden en het college van de Friese gemeente konden door de tussenkomst van Dijkstra elkaar niet, maar de dominee wel horen. ”Een paar technische mensen zijn naar de kerkvergadering geweest en hebben het opgelost, maar hoe precies weet ik niet”, aldus de woordvoerster. De raadsvergadering begon 20 minuten later.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.