Home

Achtergrond 210 x bekeken

Foto's verongelukt klasgenootje op internet

Een groepje Belgische pubers heeft foto's van een in het verkeer verongelukte klasgenoot op het internet gezet.

De foto's zijn gemaakt met een gsm toen de klas in het ziekenhuis afscheid kwam nemen van het dode lichaam van hun klasgenoot. De ouders zijn geschokt en woedend.

Het incident deed zich voor in het Vlaamse Turnhout, aldus de krant Gazet van Antwerpen vandaag. De veertienjarige Paul Vanhoof was tijdens een fietstocht onder een tractor gekomen en ter plaatse overleden.
Zijn schoolklas mocht afscheid komen nemen in het ziekenhuis, waar de jongen lag opgebaard. Enkele kinderen namen vervolgens foto's met hun mobiele telefoon en zetten die later op internet. Op de foto's is ook te zien hoe andere kinderen foto's nemen van het dode lichaam van hun klasgenoot.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.