Home

Achtergrond 858 x bekeken 1 reactie

Dirk Duijzer

Drs. Dirk Duijzer is per 1 mei 2008 benoemd tot directeur van de Rabobankgroep Food & Agri Nederland.

De benoeming van Dirk Duijzer (49) tot directeur van Food & Agri Nederland is 4 april 2008 bekendgemaakt door Joop Wijn, als directeur MKB ook verantwoordelijk voor de agrarische activiteiten van de Rabobank in Nederland.

Dirk Duijzer is bij de Rabobank geen onbekende. Hij was onder andere voorzitter van de kring Veluwe en als zodanig lid van de centrale kringvergadering (CKV). Hij was vele jaren voorzitter van de vertrouwenscommissie uit de CKV. Verder nam hij deel aan diverse werkgroepen van Rabobank Nederland. Ook was hij lid van de beleidsadviescommissie Coöperatiezaken. Van 1995 tot vorig jaar was Duijzer voorzitter van het bestuur van Rabobank Vallei en Rijn.

Dirk Duijzer was tot 1 maart 2008 voorzitter van het Productschap Tuinbouw. Daarvoor was hij algemeen directeur van LTO Nederland.

Foto

Albert Papenburg

Eén reactie

  • no-profile-image

    gli

    Beste Dirk,

    Je blijft toch wel opkomen voor de belangen van de gemiddelde bedrijven van agrarisch Nederland?
    Ik heb zo mijn twijfels!!! Ernstige twijfels zelfs!!!!

Of registreer je om te kunnen reageren.