Home

Achtergrond 160 x bekeken

Chique dineren voor 22.000 euro

Zestien topchefs, samen goed voor veertig Michelin-sterren staan 17 september in Parijs gezamenlijk in de keuken. Ze koken 's werelds exclusiefste diner voor 22.000 euro per persoon. De opbrengst gaat naar onderzoek naar de ziekte van Alzheimer, aldus de organisatie zaterdag.

De 22.000 euro hoeven niet alleen neergeteld te worden voor het vijftiengangerdiner, dat wordt bereid door culinaire grootheden als Gordon Ramsay en de Chinese Amerikaan Ken Hom. Voor dat bedrag wordt de eter afgehaald in een limousine, is er een cocktailreceptie in de tuinen van de vroegere koningin Marie-Antoinette en het diner zelf is in het paleis van Versailles. Overnachting in een luxehotel is inbegrepen.

Gelieve ruim van te voren te reserveren, er zijn zestig plekken aan tafel.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.