Home

Achtergrond 142 x bekeken

Brandweer redt vier studenten uit woning

De brandweer heeft vanacht rond 03.30 uur vier studenten uit een brandend studentenhuis aan de Oude Delft in Delft gered.

De vier bewoners zijn samen met vijf andere studenten met ademhalingsmoeilijkheden naar het ziekenhuis vervoerd. Dat heeft de brandweer gemeld.

Bij aankomst van de brandweer bevonden zich nog drie personen in het pand en een persoon in de dakgoot. De drie personen zijn met behulp van een vluchtmasker door de brandweer van binnenuit uit de woning gehaald. De persoon uit de dakgoot is van buitenaf via een ladder naar beneden gehaald.

Over de oorzaak van de brand is nog nietS bekend. De brand is in de keuken op de begane grond ontstaan en kon snel worden geblust. Het pand is door rookschade onbruikbaar geworden. De in totaal elf bewoners worden elders ondergebracht.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.