Home

Achtergrond 1 reactie

Boerin Agnes voelt zich misbruikt

Boerin Agnes, bekend geworden van het KRO tv/programma Boer zoekt vrouw, vindt dat het tijdschrift Noorderland misbruik maakt van haar bekendheid. Dat meldt het Dagblad van het Noorden.

De boerin staat op de voorzijde van de laatste uitgave zonder dat haar toemstemming daarvoor gevraagd is. Agnes heeft een advocaat ingeschakeld en wil genoegdoening. Hoeveel geld ze eist, wil ze niet zeggen.

Hoofdredacteur Mat Heffels van Noorderland (oplage 30.000) piekert er niet over te betalen voor de omslagfoto. Hij erkent dat niet met Agnes is overlegd dat zij op de cover zou komen. "Dat doen we nooit. We kiezen de beste plaat. Dat kan pas als we alle foto's hebben gezien. Het is het lentenummer en Agnes is jong en fris. Daarom hebben we haar voorop gezet." En Agnes voorop verkoopt natuurlijk goed.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    henk

    Mat , betaal nou maar lekker , want je komt er niet onderuit kereltje . Een telefoontje naar Agnes was mischien iets goedkoper geweest dompie .HOOFDREDACTEUR ZOEKT SMOES !!!!!

Of registreer je om te kunnen reageren.