Home

Achtergrond

Bloemenbureau gooit het roer om

Bloemenbureau Holland wijzigt de koers.

Daarbij past ook een nieuwe leiding, zo is besloten. Directeur Felix Schrandt vertrekt.

Het bestuur, de adviesraad en het management van het bloemenbureau hebben besloten een nieuwe koers uit te stippelen. Dat gebeurt op basis van een beschouwing van de veranderingen in de maatschappij en de bloemisterijsector.

De focus komt sterker te liggen op de afzetkanalen. En daarbij is het verzamelen en verdiepen van de kennis over de consument en het koopgedrag nodig, is de conclusie die het boemenbureau trekt. Die kennis moet vervolgens in praktische adviezen aangeboden worden aan hen die actief zijn in de afzet van bloemen en planten.

Bij deze koerswijziging past een nieuwe leiding. In een persmededeling meldt het bloemenbureau dat in goed overleg is besloten dat de huidige directeur Felix Schrandt per 1 juni 2008 zijn taken neerlegt. De voorzitter van het bestuur H. van Droffelaar neemt de taken waar tot een vervanger is gevonden.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.