Home

Achtergrond 163 x bekeken 1 reactie

'Benzineprijs op recordhoogte'

De gemiddelde benzineprijs is naar een nieuw record gestegen.

Dat heeft het automobilistencollectief UnitedComsumers vandaag gemeld. Volgens de berekeningen van de consumentenvereniging staat de benzineprijs nu op 1,558 euro per liter. De dieselprijs komt op 1,295 euro per liter, aldus UnitedConsumers. De consumentenclub meldt dat de dieselprijs daarmee nog maar een halve eurocent van de oude recordprijs van 18 maart is verwijderd. "Het best zou kunnen dat de benzine dit jaar niet meer onder de 1,50 euro komt en dat de dieselprijs niet meer onder de 1,25 euro per liter komt'', aldus de directeur van het automobilistencollectief Paul van Selms.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    gert

    het blijft druk op de weg

Of registreer je om te kunnen reageren.