Home

Achtergrond 491 x bekeken 1 reactie

Agrarisch Dagblad op Koninginnedag digitaal

De feestdagen en de daarmee samenhangende postbestelling zorgen voor een afwijkende verschijning van het Agrarisch Dagblad. De krant komt dinsdag en zaterdag gewoon in de brievenbus, maar verschijnt donderdag en vrijdag niet.

Op woensdag is er geen postbestelling, maar u kunt het Agrarisch Dagblad wél volledig digitaal lezen op deze website. U kunt het Agrarisch Dagblad pagina na pagina doorbladeren, elk artikel separaat lezen of printen. U hoeft voor deze speciale editie niet in te loggen. Dus ook als u geen abonnee bent kunt u deze editie lezen.

Ga woensdag, donderdag of vrijdag naar www.agd.nl/internet en u komt bij de Koninginnedag-editie.

Wij hopen met deze voorziening het ongemak van het wegvallen van enkele edities te verzachten.

Foto

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    J. de Groot

    Nu mijn zaterdagabonnement 16% duurder is geworden (zonder aankondiging), zou ik graag vernemen of het mogelijk is me uitsluitend digitaal te abonneren tegen lagere kosten. Tevens betekent dat een besparing van papier.

Of registreer je om te kunnen reageren.