Home

Achtergrond 165 x bekeken 1 reactie

Wientjes voorzitter commissie regeldruk

De voorzitter van de werkgeversvereniging VNO-NCW, Bernard Wientjes, is benoemd tot voorzitter van de Commissie Regeldruk Bedrijven, die plannen van de overheid om de regeldruk te verminderen gaat beoordelen.

De leden van de commissie, die hoofdzakelijk bestaat uit vertegenwoordigers van het bedrijfsleven, kunnen zelf onderwerpen agenderen die volgens hen meer aandacht nodig hebben. Bovendien kunnen ze bedrijven aansporen zelf nieuwe voorstellen te doen.

De commissie past in het streven van het kabinet om de regeldruk met 25 procent te verminderen. Wientjes is benoemd door de staatssecretarissen Frank Heemskerk (Economische Zaken) en Jan Kees de Jager (Financiën).

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    ger

    het is gemakkelijker om regels in te voeren dan om ze weer af te schaffen

Of registreer je om te kunnen reageren.