Home

Achtergrond

Wegwerkzaamheden aan Legmeerdijk bij veiling

Aan de Legmeerdijk in Aalsmeer, in de buurt van de bloemenveiling, wordt een rotonde aangelegd.

Gedurende enkele weekenden is de Legmeerdijk daardoor volledig afgesloten. Het gaat om het gedeelte tussen de Van Hattumweg en de Aalsmeerderweg. De Legmeerdijk is niet afgesloten voor verkeer, maar wel geldt er een snelheidsbeperking en wordt er als de werkzaamheden ten einde lopen gewerkt met tijdelijke verkeerslichten.

In de weekenden van 8-9 en 15-16 maart, en 12-13 april (wellicht ook 19-20 april) is de Legmeerdijk echter helemaal afgesloten. Dit duurt van vrijdag 20.00 uur tot en met maandag 5.00 uur. De veiling adviseert om via de Fokkerweg en de N201 van en naar de A9 te rijden.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.