Home

Achtergrond 148 x bekeken

Vrouw aangehouden na valse bommelding

De politie heeft een 40-jarige inwoonster van Bronckhorst aangehouden, omdat zij voor de grap een valse bommelding had gedaan bij het bedrijf in Duiven (Gld) waar zij werkt.

De vrouw is vandaag weer op vrije voeten gesteld, nadat haar werkgever aangifte tegen haar had gedaan. De vrouw verklaarde bij de politie dat zij donderdagavond "aan het dollen'' was met de bewakingsdienst van het bedrijf. Zij belde onder andere op met een bommelding.

Toen de Bronckhorstse in de gaten kreeg dat haar grap serieus was genomen en dat de politie onderweg was, probeerde zij haar handelwijze terug te draaien, maar dat was te laat. De vrouw is thuis aangehouden. Justitie besluit wat er verder met haar gaat gebeuren.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.