Home

Achtergrond 209 x bekeken

Veilingroute krijgt nieuw asfalt

De Veilingroute (N222) in het Westland gaat in het najaar een aantal dagen dicht.

Het wegdek krijgt een nieuwe asfaltlaag, meldt het Algemeen Dagblad (AD). Het stuk dat wordt afgesloten ligt tussen de Middel Broekweg en de rotonde van het Trade Parc. Het werk wordt in twee delen uitgevoerd. Eerst wordt de weg richting de veiling geasfalteerd, daarna de andere kant.

De provincie Zuid-Holland, verantwoordelijk voor de Veilingroute, repareert de verzakkingen even verderop in het wegdek voorlopig nog niet. Dit gebeurt pas bij de aanleg van de verlengde Veilingroute. FloraHolland wil dat de hobbels zo snel mogelijk worden weggehaald en voert daarover gesprekken met de provincie, meldt projectleider Wim Bekink in het AD.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.