Home

Achtergrond

Toekomst voorspellen met asperges

Een Engelse dame beweert dat zij met asperges de toekomst kan voorspellen. Zij vertoont haar kunsten voor een bureau die de groente aan de man brengt.

Dit agentschap gebruikt het aspergemedium als publiciteitsstunt. De 'helderziende' dame laat de stengels op de grond vallen. Uit de manier waarop ze vallen leest ze de toekomst. Dat doet ze sinds enkele jaren. "Wat ik de eerste keer voorspelde weet ik niet meer", vertelde ze de BBC. "Maar de rest van de familie was met stomheid geslagen en de voorspelling kwam uit."

Haar voorspellingen uiten zich in breed te interpreteren bewoordingen. "Als ik de asperges laat vallen en de punten wijzen van je af, dan betekent het dat als je iets in je leven wil bereiken, je er hard voor moet werken", geeft ze als voorbeeld.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.