Home

Achtergrond

The Greenery paddenstoelenafzet geheel in Zaltbommel

The Greenery centraliseert al haar paddenstoelenactiviteiten in Zaltbommel.

Door te werken uit één locatie verwacht The Greenery efficiënter te werken en klanten beter te bedienen. Hoe groot de verwachte besparing is, maakt de afzetorganisatie niet bekend.

Vanaf komende week werkt het commerciële team ook vanuit Zaltbommel. De locatie Zaltbommel speelt momenteel reeds een belangrijke rol voor de paddenstoelen- activiteiten van The Greenery: circa 90 procent van de door Greenery telers geproduceerde verse paddenstoelen worden aangevoerd in Zaltbommel, er wordt fust gewassen, er wordt georderpicked voor klanten van verse paddenstoelen en alle kleinpak-activiteiten vinden er plaats.

Of registreer je om te kunnen reageren.