Home

Achtergrond 529 x bekeken

Sunrise Pepper Growers Greenery Teler 2008

Tijdens The Greenery Dag is gisteren bekend gemaakt dat telersvereniging Sunrise Pepper Growers Greenery Teler van het Jaar 2008 is geworden.

De drie genomineerden; telersvereniging Prominent uit het Westland, Stan Hage uit Steenbergen en Sunrise Pepper Growers uit Bleiswijk, werden door de jury beoordeeld op de criteria marktgerichtheid, financieel gezond en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Sunrise Pepper Growers scoort op deze punten het hoogst en mag zichzelf dit jaar Teler van het Jaar noemen.

Sunrise Pepper Growers richt zich op speciale paprikasoorten; het assortiment telt 32 verschillende soorten variërend van mini-punt, mini-blok, midi-blok en midi-punt en variërend in kleur. De aangesloten telers zijn Rene van der Lee, Cor en Joke Boeters, Bob en Han van Reeuwijk, Jan en Ies Bos en Arjen Kornneef.

De jury bestond uit Theo Ammerlaan (Voorzitter Coöperatie), Philip Smits (Algemeen Directeur The Greenery), Willem Baljeu (Directeur Frugi Venta) en Klaas van den Doel (Voorzitter CBL). Zij concludeerde dat Sunrise Pepper Growers vraaggestuurd en volgens een heldere marktvisie teelt en hiermee de paprikateelt in z’n geheel op een hoger plan brengt.

Bekijk op www.weekbladgroentenenfruit.nl een fotoreportage van Sunrise Pepper Growers

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.