Home

Achtergrond

Samenwerking tussen Mertens en Micothon

Spuitmachinefabrikant Micothon heeft met Mertens uit Horst een samenwerkingsovereenkomst gesloten.

Met ingang van 1 april is Mertens officieel dealer van de Micothon spuitmachines voor heel Nederland. Micothon neemt deze stap om de continuïteit van klantgerichte verkoop, optimale service en nazorg voor de eindgebruikers op langere termijn te waarborgen.

Al 55 jaar is Mertens B.V. een toeleveringsbedrijf voor alle geledingen van de tuinbouw sector. Mertens was reeds agent voor Micothon machines.

Voor de bestaande klanten van Micothon verandert er weinig. De service en nazorg van tot nu toe geleverde machines wordt volgens de bestaande afspraken door de servicedienst van Micothon uitgevoerd. Mertens gaat naast de verkoop ook de after sales verzorgen van de door haar geleverde machines.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.