Home

Achtergrond 158 x bekeken

Samenwerking Fiets4daagse met recreatiebedrijven

De Drentse Fiets4daagse praat met 23 Drentse recreatiebedrijven over samenwerking.

De organisatie doet dat, zo zei een woordvoerster woensdag, om het evenement uit te breiden en meer activiteiten aan te kunnen bieden aan de deelnemers. In tegenstelling tot eerdere berichtgeving is, volgens de zegsvrouw, van financiële of organisatorische problemen bij de Fiets4daagse geen sprake. "We hebben elk jaar ruim 10.000 deelnemers'', zei de zegsvrouw.
"We willen graag 5.000 mensen meer, zoals voor 2006 toen de vierdaagse vanwege de hitte niet doorging, maar van problemen is absoluut geen sprake."

De 23 recreatiebedrijven waarmee de organisatie in gesprek is, organiseren samen het Drentse Familie Fietsfestijn. "We zijn blij met de plannen voor mogelijke samenwerking, maar hoe die ingevuld wordt, is nog niet bekend", aldus de zegsvrouw van de Fiets4Daagse.
De Drentse Fiets4Daags wordt dit jaar gehouden van 8 tot en met 11 juli.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.