Home

Achtergrond 1 reactie

Rabobank investeert in Waddenkas

Rabobank Leeuwarden-Noordwest Friesland en Rabobank Nederland steken 250.000 euro in de stichting Waddenkas, om innovatieprojecten uit te voeren.

Momenteel lopen in Waddenkas zes projecten ondermeer op gebied van lichthinder en laag temperatuur telen. Aardwarmte is daarbinnen nog geen project, zegt Dick Oosthoek, directeur plantaardig van Rabobank Nederland.

De bank wil zich op dat vlak wel actief opstellen. Vier kwekers uit het Waddenkas-gebied zijn betrokken bij de projecten. De stichting is een initiatief van de provincie Friesland en het projectbureau Westergozone.

Eén reactie

  • no-profile-image

    Arie Heuvelmans

    Mooi gebaar van de Rabobank.
    Zij laten hiermee zien een echte agrarisch bank te zijn en te willen blijven.

Of registreer je om te kunnen reageren.