Home

Achtergrond 137 x bekeken 1 reactie

Provider zet website film Wilders offline

Provider Network Solutions heeft zaterdagavond de website fitnathemovie.com van PVV-politicus Geert Wilders offline gezet. De Amerikaanse provider stelt in een mededeling dat er meerdere klachten zijn binnengekomen over de site.

Network Solutions onderzoekt nu of de inhoud van de website in strijd is met de reglementen van de provider. Op de site stond, op een zwarte achtergrond, de tekst 'Geert Wilders presents Fitna - Coming Soon'. Daarnaast was een afbeelding te zien van de voorkant van de Koran waarop de Arabische tekst Allahu Akhbar staat, wat 'God is de Grootste' betekent.

Het was de bedoeling van Wilders op deze website zijn anti-Koranfilm Fitna te vertonen. In Fitna wil hij zijn mening verbeelden dat de Koran, het heilige geschrift voor moslims, een fascistisch boek is dat nog altijd aanzet tot geweld.

Wilders zei zaterdagavond geen idee te hebben wat er aan de hand is. Hij gaat het uitzoeken. "Op hoeveel manieren kan ik nog worden tegengewerkt? Desnoods ga ik persoonlijk dvd-tjes uitdelen op de Dam. Wat een wereld'', aldus de PVV-voorman. "Ondanks alle tegenwerking geef ik niet op om Fitna snel te laten zien'', benadrukte hij verder.

Administrator

Eén reactie

 • no-profile-image

  een wakker dier

  Wat hebben die Müslimannetjes toch allemaal te verbergen, dat wij niet mogen weten waar zij mee bezig zijn?
  Het communisme dat 100 keer minder gevaarlijk was dan de ziekte van mohammed is uiteindelijk oa. naar "de kloten" gegaan vanwege schoteltv. en verhalen van mensen die over de grenzen konden /mochten kijken.
  Internet zal op termijn zorgen dat de staatsgevaarlijke islam aan den volke geöpenbaard wordt.
  Geert Wilders is de man van deze tijd die aan onze toekomst denkt.
  Als het nu al zo moeilijk is om onze stem te verheffen tegen een steeds dreigender invloed van buitenaf.....hoe moeilijk zal dat dan over 10 jaar zijn.
  De weg van de minste weerstand leidt naar opzitten en pootjes geven én in dit geval beven voor
  de bijweringen van een ziekte die te vergelijken is met de inquisitie van de rooms kutolieke kerk nauwelijks 300 jaar geleden!
  De geschiedenis herhaalt zich omdat wij haar snel vergeten en veel dingen niet willen weten.

Of registreer je om te kunnen reageren.