Home

Achtergrond 185 x bekeken

Ontsnapte tiener getuigt tegen Fourniret

Een Belgische tiener die ternauwernood aan het 'monster van de Ardennen', Michel Fourniret, wist te ontkomen, heeft vandaag tegen hem getuigd.

De zeventienjarige Marie wist zich in juni 2003 te ontworstelen aan de handen van de nu 65-jarige Fourniret en uit zijn auto te springen. Haar ontsnapping leidde tot de arrestatie van de veelvoudige moordenaar.

"Hij zei tegen me: houd je bek, anders vermoord ik je. Je moet me plezier verschaffen. Als je dat niet doet, ga je niet naar huis'', beschreef de Belgische tiener haar ontmoeting met Fourniret. "Ik had het gevoel dat ik in een film zat.''

Fourniret is aangeklaagd voor zeven moorden. Hij heeft bekend. De gedaagde staat sinds vorige week terecht samen met zijn echtgenote en 'partner in crime' Monique Olivier. Ze zou hem bij verscheidene ontvoeringen en moorden hebben bijgestaan.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.