Home

Achtergrond 233 x bekeken 1 reactie

Naast 'klapvee' ook kunstkoeien voor Linda de Mol

Naast het gebruikelijke 'klapvee' wordt televisiester Linda de Mol vrijdag ook omringd door kunstkoeien.

Voor het televisieprogramma 'Ik hou van Holland' komt er een decor met zestig levensgrote kunstkoeien. Dat meldde Rendert Algra uit Jubbega, leverancier van de koeien, vandaag.

Vrijdag is de opname van de eerste aflevering van het RTL 4-programma. In 'Ik hou van Holland' worden twee teams met Beau van Erven Dorens en Jeroen van Koningsbrugge als captain over hun kennis van Hollandse film, televisie, muziek, actualiteiten, sport en algemene Hollandse weetjes bevraagd.

Het publiek vervult overigens minder de rol van 'klapvee' dan normaal en mag zich actief in de strijd mengen. Het deel van het publiek dat de winnende BN'er steunt, krijgt dan ook een Hollands cadeau zoals een sjoelbak.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    Mark Bos

    De kunstkoeien in IK HOUD van HOLLAND zijn mooie decoraties. VRIAN projects verkoopt allerlei kunststof dieren zoals kunstkoeien, BAUKJE de melkbare kunstkoe, aardbei, edelhert etc. Meer info op www.vrian.nl of www.koeierij.nl

    We zijn op zoek naar mensen die benefit projecten willen organiseren. Hierbij zijn de kunststof producten al dikwijls een succes gebleken!

Of registreer je om te kunnen reageren.