Home

Achtergrond 181 x bekeken

Motorcrosser zwaargewond door botsing met paard

Een 37-jarige motorcrosser uit Rijsbergen is zondagochtend zwaargewond geraakt door een botsing met een paard. Dat heeft de politie gemeld.

Het paard raakte dusdanig gewond dat hij ter plaatse moest worden afgemaakt. Dat heeft de politie gemeld.

Het dier stond in de wei met drie soortgenoten toen vier motorcrossers langs scheurden. Uit angst braken de dieren door de afrastering heen, waarbij één van de crossers frontaal in aanrijding kwam met het paard. De bestuurder kwam na de botsing terecht onder het paard, die door de valpartij in de sloot belandde.

De hengst had onder meer een gebroken been, zodat een dierenarts hem ter plaatse liet inslapen. De motorcrosser raakte zwaargewond aan zijn borst en moest per traumahelikopter naar het ziekenhuis worden gebracht.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.