Home

Achtergrond 206 x bekeken

Koppert behoort tot 50 best geleide ondernemingen

Koppert Biological Systems is winnaar in de Deloitte competitie 'Building the Best' en behoort tot de 50 best geleide DGA-ondernemingen in Nederland.

Deze 50 bedrijven geleid door een directeur grootaandeelhouder (DGA) blinken uit in financieel management, talentmanagement en inzet van technologie, zo blijkt uit het juryrapport.

Financieel directeur Robert Pathuis: "De laatste jaren zijn er diverse nieuwe producten ontwikkeld en succesvol op de markt gebracht. Vorig jaar - tevens het 40 jarig bestaan - was zelfs een recordjaar voor Koppert in termen van omzet en rendement. Deze waardering is een mooie bevestiging van onze jarenlange inspanningen."

De winnende bedrijven mogen een jaar lang de titel 'Netherlands 50 Best Managed Companies 2008' voeren. Op 4 juni aanstaande zullen de managementteams van de winnende DGA-bedrijven tijdens een feestelijk gala worden gehuldigd.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.