Home

Achtergrond 3 reacties

Indiase suikerexport groeit als kool

De Indiase export van suiker heeft de laatste dagen een stevige impuls gekregen.

Dit komt vooral door de vraag van grote zoetwaren- en frisdankconcerns. Er zijn voor de komende twee weken voor 130.000 ton suiker aan overeenkomsten gesloten. Kenners denken dat dit nog maar het begin is.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  suiker

  eu boeren leveren suiker in en india moet wel in het ontstane gat springen. zo is er ruimte voor eu om meer patatten en ajuin te produceren, zal wel prijsdrukkend moeten zijn. nu nog indiapulp aan prijsje importeren of eten de heilige koeien dat zelf op.

 • no-profile-image

  bietenteler

  Ja dat was de bedoeling van brussel,goedkope suiker van buiten de EU importeren en europese boeren afschepen met een prijsje.Als het maar goedkoop is dan is de co2 uitstoot van ondergeschikt belang,en dan zijn er ook nog die willen dat we ons de bek moeten houden en anders maar vakken gaan vullen bij aldi.Dat zijn die echte ambtenaren.Parasiteren over de rug van de ondernemers.

 • no-profile-image

  wie is er nu gek?

  Helemaal eens met voorgaande reaktie!

Of registreer je om te kunnen reageren.