Home

Achtergrond 204 x bekeken 2 reacties

Horti Fair voor vakbezoekers gratis

De Horti Fair gaat standhouders voorzien van relatiekaarten waarvoor niet meer betaald hoeft te worden.

Dat heeft de organisatie van de beurs besloten. Normaal gesproken stuurden standhouders entreekaarten naar hun relaties. Wanneer deze werden gebruikt betaalden de standhouders de kosten daarvan. Daar stapt de organisatie nu van af. Standhouders mogen gratis toegangskaarten geven aan relaties. Daarnaast gaat de organisatie gratis kaarten verstrekken via nationale en internationale tuinbouwvakbladen. Dankzij de ruimhartige verspreiding via deelnemers en vakbladen verwacht de organisatie dat alle vakgenoten in staat zijn met relatiekaarten de beurs te bezoeken. Degene die toch geen kaart heeft, kan er een kopen aan de kassa voor 40 euro.

De Horti Fair kiest hiervoor, omdat het de gastvrijheid van de beurs wil vergroten en zo veel mogelijk drempels om de beurs niet te bezoeken, wil weghalen. Om die reden wordt ook de voorregistratie afgeschaft. De voorregistratie gaf niet de gewenste voordelen. Door het gratis verstrekken van kaarten zullen de inkomsten dalen, maar dat weegt op tegen de kosten van het hele systeem van registratie, aldus de organisatie.

Administrator

Laatste reacties

  • no-profile-image

    elburg

    we willen er graag naar toe, maar 40,00 euro per kaartje,met 4 personen is dat 160,00. .....wie heeft er voor ons vrijkaartjes

  • no-profile-image

    r.v.leeuwen

    Prachtig allemaal die gratis kaarten, maar nu nog de parkeertarieven aanpassen naar een normaal bedrag. Telkens wanneer de rai bezocht wordt, voel ik mij bedrogen als een parkeerkaart gekocht moet worden.

Of registreer je om te kunnen reageren.