Home

Achtergrond 140 x bekeken

Honden razend populair tijdens speeddate

De Turkse herder Atakoy was vanmiddag tijdens de speeddate in het Amsterdamse Bos een van de populairste kandidaten.

Voor hem stonden na afloop wel vier gezinnen in de rij om de viervoeter mee naar huis te nemen. De eerste Date a Dog, waar asielhonden kunnen kennismaken met een nieuw baasje, was volgens initiatiefneemster Ellen Bonsel een groot succes.

Het hondenweer weerhield de ongeveer honderd belangstellenden er niet van naar het bos te komen om een van de dertig dieren in levende lijve te bewonderen. Aan het einde van de middag was er volgens Bonsel voor elke hond belangstelling. De potentiële baasjes die niet de enige kandidaat waren voor een hond, zoals bij Atakoy, hebben deze week een gesprek met het betreffende asiel. Dan wordt gekeken welk gezin het beste bij het dier past.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.