Home

Achtergrond 170 x bekeken

Goed gebruik gemaakt van MEI-regeling

Waarschijnlijk is het volledige subsidiebedrag voor de subsidieregeling Marktintroductie energie-innovaties (MEI) benut.

Dit geldt zowel voor het onderdeel semi-gesloten kassen als onderdeel overige energie-innovaties. Dat melden subsidieadviseurs.
De MEI-regeling liep van 1 februari tot en met 15 maart. De dag voor sluiting waren acht aanvragen binnen bij Dienst Regelingen. De dienst rekening met de mogelijkheid dat de meeste aanvragen op het laatste moment verstuurd zijn.

Subsidieadviseurs denken dat het budget voor het onderdeel overige innovaties zeker overschreden zal worden. Wat betreft het onderdeel semi-gesloten kassen denken de deskundigen dat het beschikbare budget net wel of net niet toereikend is.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.