Home

Achtergrond 1 reactie

Geen straf voor Paul de Leeuw in streakerzaak

Paul de Leeuw is door de Rijdende Rechter vrijgesproken in de zaak rond een streaker.

De presentator krijgt geen straf voor het stuktrekken van de string van 'Vegan Streaker' Peter Janssen, zo luidde het oordeel gisteravond tijdens Mooi! Weer de Leeuw op Nederland 1.

De streaker uit Vught verstoorde de vorige aflevering door uitsluitend gekleed in een string voor de camera te springen. Op zijn lichaam stond de tekst 'Stop Dierenleed'. Volgens Rijdende Rechter Frank Visser kon de man weten dat Paul de Leeuw ook "onvoorspelbaar gedrag'' vertoont en had hij dat zelf uitgelokt.

De 'Vegan Streaker' had na zijn actie in binnen- en buitenland veel succes op internet. Het fragment uit het programma verscheen op YouTube en werd een paar honderdduizend keer gedownload en de video verscheen met succes op de populaire Amerikaanse website Liveleak.com.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    richard

    paultje wilde kijken of hij/zij verdoofd gecastereert was hahaha

Of registreer je om te kunnen reageren.