Home

Achtergrond 469 x bekeken 3 reacties

Gayfarmer organiseert opendag

Op 5 april organiseert Gayfarmer, een club van homo’s en lesbiennes in de agrarische sector, voor het eerst een landelijke 'kom uit de kast'-dag.

Tien leden stellen hun bedrijf open voor gesprekken met mensen die nog niet of maar half voor hun geaardheid uit durven te komen.

Via de site www.komuitdekast.nl is meer informatie hierover te vinden, zoals de deelnemende bedrijven. Doelstelling van deze landelijke opendag is om een laagdrempelig ontmoetingsmoment te bieden voor homoseksuele mannen en vrouwen op het platteland.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  albert

  Dit is iets waar je aan doodergert, wat heeft dit nu met de agrarische wereld te maken. Elkeen doet in zijn privéleven wat hij wil, maar moet daar nu echt een landelijke dag van worden gemaakt. Denk je echt dat die agrariers er beter van zullen worden. Ik ken de landbouwmiddens goed in Nederland maar vrees dat zulks voor holebi-agrariers alleen maar problemen zal geven en misprijzen bij (vaak sterk gelovige) collega's. helemaal geen aanrader.

 • no-profile-image

  Thijs

  Beste Albert,
  ik denk dat het juist goed is dat jonge holebi's weten dat ze niet de enige zijn. Deze dag wordt niet georganiseerd voor de misprijzende collega's, maar juist als steuntje in de rug voor de kastboer(in). Ondanks de te verwachten reacties van de niet-begrijpende collega-agrariers vind ik het een goed initiatief.

 • no-profile-image

  appie

  1 APRIL

Of registreer je om te kunnen reageren.