Home

Achtergrond 298 x bekeken

Extra klok bij FloraHolland Aalsmeer

Er komt een nieuwe, virtuele klok op tribune E van vestiging Aalsmeer van FloraHolland.

De klok wordt 19 juni in gebruik genomen voor een beperkt aantal productgroepen. De nieuwe (beeldveil)klok komt er omdat het aantal transacties de afgelopen jaren is gegroeid, terwijl het aantal klokken gelijk is gebleven. Het aantal transacties zal ook in de toekomst blijven groeien, dus dat zou betekenen dat het veilen en afleveren bij hetzelfde aantal klokken steeds later klaar is. Dat vinden zowel kwekers als kopers niet acceptabel.

Bij tribune E is volgens FloraHolland de grootste behoefte aan een extra klok. De nieuwe klok zal daar niet meer geprojecteerd worden in de tribune, maar op een beeldscherm op de kopersbank. Op die manier kan er via de koperswerkplekken bij tribune E, en via KOA-werkplekken worden ingekocht op deze klok. Het veilschema voor de klok wordt dit voorjaar vastgesteld samen met FloraHolland Naaldwijk en Rijnsburg.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.