Home

Achtergrond 170 x bekeken

Conferentie Greenport(s) Nederland op Plantarium

De komende jaarconferentie van de Greenport(s) Nederland vindt op 28 augustus plaats in het Plantariumgebouw in Hazerswoude-dorp.

Dat zegt Coos Rijsdijk, burgemeester van Boskoop en voorzitter van de Greenport Boomteelt Nederland in een interview met vakblad De Boomkwekerij.

De conferentie van de landelijke Greenport(s) Nederland vindt plaats tijdens de boomkwekerijvakbeurs Plantarium. De vijf boomteeltgemeenten, Boskoop, Haaren, Horst aan de Maas, Neder-Betuwe en Zundert, zullen als gastheer optreden voor de vijf landelijke greenports. "Dit is een geweldige kans voor de sector om zich te etaleren", aldus burgemeester Rijsdijk.

Greenport(s) Nederland werkt op dit moment onder leiding van de stuurgroep en een aantal trekkers aan de totstandkoming van een gezamenlijke visie met als horizon 2025.

In het voorjaar van 2008 is nog een tussenconferentie gepland waarin een conceptvisie uitgebreid met de vertegenwoordigers van de greenports wordt besproken. De definitieve visie wordt gepresenteerd op het congres in augustus.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.