Home

Achtergrond 287 x bekeken

Commercieel directeur Komosa vertrekt

Paul Kampschöer heeft per 1 maart zijn activiteiten als commercieel directeur van telersvereniging Komosa beëindigd.

Dat maakt directie en bestuur van Komosa B.V. bekend. Paul Kampschöer is sinds 2001 bij Komosa betrokken, eerst als verkoper en later als commercieel directeur. Hij heeft een essentiële rol gespeeld in de ontwikkeling van telersvereniging Komosa tot een zelfstandige coöperatie met een eigen werkorganisatie Komosa BV.

Met de aanstelling van Albert Cuypers per half januari was Komosa al voorbereid op het aangekondigde vertrek. Om Cuypers de tijd en ruimte te geven zich in te werken, zal Arno Janssen de komende periode het aanspreekpunt naar klanten zijn.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.